Over Howik

Visie
​Howik houtindustrie is een bedrijf gevestigd in Bladel. Al van oudsher produceren wij maatwerk tuinhuizen, schuttingen en andere houtproducten. Onze kennis, hoogwaardige producten en behulpzaamheid worden al tientallen jaren zeer op prijs gesteld door onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. 

Duurzaamheid en specialisatie 
Bij Howik staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vandaal. Wij zijn dé specialisten in maatwerk tuinhuizen, priëlen en schuttingen. Alles geheel onderhoudsvrij en van uitmuntende kwaliteit. Ons gehele assortiment is toegespitst op duurzaamheid om zorgeloos en onderhoudsvrij te kunnen genieten. 

Van idee tot realisatie 
Met behulp van onze  handige online schutting ontwerper kunt u met een aantal klikken op de knop precies zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien, dit inclusief prijs en desgewenst aan huis bezorgt! 

Eindproduct
Wij streven naar een goed eindproduct, ook het plaatsen speelt hierbij een grote rol. Met behulp van onze handige instructie filmpjes kan iedereen vakkundig een schutting plaatsen.

Oneindige mogelijkheden
U heeft een idee, maar er is geen aanbod! Daar zijn wij sterk in, wij zijn gespecialiseerd in maatwerk projecten. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden geheel aansluitend op uw wensen. 

 

HELP